Нативни и хибридни мобилни приложения (Native and hybrid mobile applications)

През последните няколко години мобилните приложения се наложиха като основен водещ фактор в света на софтуерните услуги, привличайки лавинообразно огромен кръг от потребители. За това и не е никак чудно,че все повече бизнеси решават да инвестират в изработката и дистрибуцията на такива приложения. Два са основните видове мобилни апликации, които стремглаво превзеха мобилните устроиства – нативни и хибридни. 

Какво представляват нативните мобилни апликации?

Нативните мобилни апликации представляват софтуер, специално разработен за ползване на определена платформа или устройство. Тъй като се разработват за употреба на определени операционни системи, те достъпват хардуера и софтуера на съответното устройство, като същевременно не затормозяват работата му. Две са водещите платформи, за които се съдават този вид приложения – iOS и Android. 

Какви преимущества има този вид апликация?

  • не затормозява работата на мобилното устройство
  • работи много по-бързо от обикновените мобилни приложения
  • предлага възможност за пуш нотификации и разгръщане на потребителско изживяване

Какво са хибридните мобилни приложения?

Те представляват комбинация между нативни и уеб приложения. Инсталират се като нативните, а същевременно функционалността им наподобява тази на уеб апликациите. Те взимат достъп до ресурси като камера, памет и GPS-а, посредством достъпване на вътрешното АПИ на устройството на което са инсталирани. 

Какви са плюсовете от този вид мобилна апликация?

  • времето, което е нужно за разработването им е сравнително късо
  • идеално решение, ако бизнесът планува да ъпдейтва апликацията постепенно
  • сравнително евтини са за разработка

Защо да се доверите на нас за изработката им?

  • специализирали се в писането и на двата вида приложения, девелопърите ни могат да ви насочат към най-доброто решение за вашия бизнес 
  • екипът ни предлага бърза и прецизна изработка на всеки един от двата вида приложения

Този уебсайт анализира поведението на посетителите, т.е. използването на "бисквитки" за целите на измерване на обхвата, оптимизиране и персонализиране на съдържанието. Партньорите ни за социални мрежи и анализи могат да обединяват тази информация с други данни, които вече имат. В Политика за поверителност можете да получите повече информация за това. Като продължавате да сърфирате в сайта, вие се съгласявате с тази обработка на данните от оператора на сайта и трети страни, и възможността да бъде оттеглена по всяко време за в бъдеще.
OK
Затвори